Despre Noi

Mgarden este rezultalul a unsprezece ani de experienta si studiu a tot ceea ce este legat de gradina dumneavoastra. Dupa ce am acumulat acesta experienata, in anul 2012 am decis ca este timpul sa impartasim acest lucru tuturor celor ce sunt interesati sa construiasca, sa reamenajeze sau sa-si intretina gradina. Din aceasta dorinta a noastra s-a nascut Mgarden.

Suntem o echipa tanara ce vrea sa faca o traditie din amenajarea spatiului verde din Cluj Napoca si din intreaga tara.

Mgarden reprezinta un proiect ce are la baza natura si se imparte in mai multe departamente.

Astfel, avem departamentul de intretinere, proiectare si amenajare spatii verzi, departamentul de productie de flori si plante aromatice si medicinale, departanentul de constructie si intretinere terenuri de golf si alte sporturi si departamentul de vanzari.

Mgarden va introduce un domeniu foarte nou pe piata clujeana si nationala, acela de a costrui si intretine terenuri de golf, pentru inceput doar suprafete mici de putting green sau driving rance, urmand ca dupa ce conditiile economice o vor permite, sa construim impreuna cu partenerii nostri straini, intregi terenuri de golf de 9 sau 18 gauri. Experienta acumulata pe parcursul a mai multor ani in tari recunoscute ca fiind detinatoarele a  celor mai bune terenuri de golf din lume,  tari precum U.S.A., Canada, Belgia,Olanda ne recomanda.

Pentru a putea intra in legatura cu noi, va rugam sa consultati rubrica “CONTACT” de pe site-ul nostru.

Multumim!

Echipa Mgarden